Tel : +32 (0)3 383.63.48

 GSM : +32 (0)495.233.977

facebook51.png          email109.png

Copyright © 2015 Nina Wellness and Beauty All rights reserved.

Kruidenstempel massage

De kruidenstempel massage helpt je dagelijkse spanningen los te laten en je vrij te maken van stress. Kruidenstempelmassage is een massage met warme tot hete kruidenbuideltjes die bestaan zowel uit reinigende, activerende als uit ontspannende kruiden zoals kamille, lavendel, melisse en rozenblaadjes.

Na zo'n krachtige massage tintelt je ganse lichaam. De heerlijke geuren, de warmte in samenspel met de rustgevende muziek op de achtergrond, geven geborgenheid en ontspanning aan je lichaam.

Kruidenstempel2.jpgKruidenstempel2.jpg

NINA heeft een biologische bloemen- en kruidentuin waar midden in een watertje vrolijk klatert en enkele kikvorsen leren kwaken. Ook worden alle kruiden , nodig voor de huisgemaakte kruidenstempels, zelf gekweekt, geoogst, gedroogd en verwerkt. Het zonnige Sint-Janskruid komt op uit het niets en wordt een belangrijk ingrediënt van de stempelmélange. De berken rondom het huis wachtten reeds lang om ontdekt te worden en schenken hun verjongende lenteblaadjes. Het lavendelbed verheugt zich al geurend het hoofdbestanddeel te mogen zijn van de kruidenstempel mengeling.