Tel : +32 (0)3 383.63.48

 GSM : +32 (0)495.233.977

facebook51.png          email109.png

Copyright © 2015 Nina Wellness and Beauty All rights reserved.

Massage

NINA'S MASSAGE

Nina's massage is een een relaxerende massage, zij onthaast en ontspant. Op de eerste plaats ontspannend en vitaliserend, daarnaast heeft het een therapeutische werking, doordat ze energetisch reinigend is en helpt bij het opheffen van blokkades en het verbeteren van de doorstroming.

- Geblokkeerde energie wordt vrijgemaakt en afgevoerd.

Vanuit haar studie, ervaring en intuïtie heeft Nina haar eigen massagestijl ontwikkeld: zo gebruikt altijd haar aromatherapie en past zij naar gelang de conditie en behoefte van de client andere technieken toe zoals: klankschalen, chinese drukpunten en andere technieken zoals beschreven op deze site.

n.jpgn.jpg

Voel jij je gespannen en moe? Opgebrand of lusteloos? De oudste en makkelijkste methode om geest en lichaam te verwennen en terug in balans te brengen is door een massage. Als je hierbij nog de juiste aroma's op basis van etherische olieën aantoevoegd is het gegarandeerd genieten.Spanningen vloeien weg en je huid krijgt een zuiveringsbehandeling.

De basis van de meeste Westerse massages is afkomstig van de Zweed Per Ling (1776-1839) die grote bekendheid kreeg door massage als heilbrengend middel te gebruiken.

7vrouwen-thin.jpg7vrouwen-thin.jpg